Drezurní závody 19. 6. 2010

Vrchol jezdecké sezony je tu – úspěšně máme za sebou další drezurní závody. Počasí nám nezvykle přálo, protože jsme byli ušetřeni veder i deště. Orion nasadil do sestavy všechny své čtyři licenční aktivní jezdce: Patty, Janu, Denisu a Terku. Z nich na mašli dosáhla jen Denisa s Loherem. Patty s Terkou mají ale omluvu, neboť ráno musely hbitě přesedlat na Rosseliniho po té, co se Luganovi vrátily potíže s nataženými zády. Ten musel chudák zůstat stát naleštěný a se zapletenými bobánky ve stáji. Mnoho předních umístění získali krásní frísáci, kteří si to však zasloužili mimo jiné i pro to, že k nám vážili cestu až z Chomutova.
Po soutěži Z2 a Z3 se konala tradičně paradrezura. Hanka trochu rozčílila přihlížející jezdce, protože bez velkých problémů přiměla Kosa bez odmlouvání naklusat, což je pro mnohé z nich zatím jen sen. I ostatní soutěžící také předvedli nečekaně kvalitní výkony, byly k vidění i prvky L drezury!
Myslím, že si můžeme pogratulovat, protože jsme závody připravili v pár lidech a je zřejmé, že drezurní obdélník se odmítá sám postavit a samozřejmě pak také vyskákat zpátky na půdu. Máme sice třísky, mozoly a namožená záda, ale snad to stálo za to!

Obrázky jsou k vidění zde!