Teambuildingové odpoledne pro ISE - Informační služby - energetika, a.s.

Ředitel společnosti ISE pan Jiří Beran se rozhodl připravit pro své zaměstnance trochu nevšední odpoledne. Mělo se jednat o neformální setkání s jeho zaměstnanci a v Praze se dozajista naskýtá mnoho možností, jak takovéto setkání připravit. Pan ředitel se nakonec rozhodl pozvat své zaměstnance do našeho oddílu a popovídat si s nimi právě u nás, u koní.                                                                     
 


 Zaměstnanci firmy měli možnost v poklidném prostředí u koní probrat vše, co si v práci povědět nestačí, mohli krmit koně, prohlédnout si oddíl a podívat se na komentovaný trénink voltiže a paravoltiže. Samozřejmě, že jsme zájemce povozili i na koních a jejich děti zrovna tak. Pro soutěživé typy byly připraveny i dovednostní soutěže, na ty se však nedostalo. Všichni radši posedávali v chládku našeho malého jabloňového sadu a odpočívali v parném dni.



Návštěvníci měli připravené občerstvení po celé odpoledne, které se postupně protáhlo v podvečer, večer a skoro až noc - některým se u nás totiž zalíbilo natolik, že odcházeli až po desáté hodině.

Doufáme, že se všem odpoledne líbilo a děkujeme za návštěvu  :)